Om oss

mottagningen

Human Navigation`s mottagning ligger på Holmgatan 4, Davidhallstorg i Malmö och har två behandlingsrum och ett mindre konferensrum för det lilla sällskapet.

Stämningen är gemytlig med en hemtrevlig atmosfär, ur högtalarna strömmar skön musik och fika / frukt står alltid framdukat.

Alla skall känna sig välkomna och hemmastadda här. Vi erbjuder hög servicenivå och god tillgänglighet samt ett personligt engagemang. Det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna och trygga på vår mottagning.

VÄLKOMNA!

 Annette Jernberg

Jag som äger och driver Human Navigation AB heter Annette Jernberg och är KBT terapeut och arbetar med kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi.  Jag är under utbildning till Leg. Psykoterapeut och har nu endast min uppsats kvar som beräknas vara klar under 2015. Jag har arbetat som terapeut sedan 2001 men jag har min bas som Leg. Sjukgymnast/Ergonom sedan 1985 vilket jag ser som en fördel i mitt nuvarande yrke som terapeut då det finns så många kopplingar mellan kropp och själ som är viktiga att ta hänsyn till. Jag arbetar gärna utifrån ett brett perspektiv  vilket hjälper mig att snabbt se samband i människors problematik.

Jag har kontinuerlig handledning i mitt arbete som terapeut.

Förutom mitt terapeutiska arbete har jag har lång erfarenhet av smärtrehabilitering, frågor kring träning och kost, spänningsreducerande tekniker, företagshälsovård/ergonomi samt primärvård.

Human Navigation AB är ackrediterad vårdgivare till Region Skåne och högkostnadskort gäller = 160 kr per besök. Varje besök är 45 min.

Om du väljer att gå privat utan remiss är kostnaden 700,00 kr per besök.